Nasii

cine pe cine mai naseste

 

Cine spune ca romancele nu se pricep la politica?! Cine spune asta se gandeste la mine, cu siguranta, pentru ca eu habar nu am cine pe cine mai naseste prin parlament si prin guvern si prin alte cutii postale, sertare sau dosare in care se arunca biletele parfumate. M-a intrebat de curand o buna prietena ce parere am de Basescu si daca il voi alege la prezidentiale. Am vrut sa ridic din umeri si sa mai iau o gura de cafea, dar ea ma privea in ochi interesata, asa ca am raspuns cu o intrebare : « Dar au inceput, deja, alegerile… !? ». « Draga, dar tu chiar esti pedinafarista… » cred ca si-a zis in gand, dar pe gura i-a iesit doar : « Dar tu nu citesti ziarele ? ». Nu, eu nu citesc ziarele. Asta este treaba lui Nasul.

El sta toata ziua cu nasul in ele, se minuneaza si se enerveaza, da din maini prin casa, se jura ca va pune bombe pe ici si pe colo, inventeaza stratageme, stie toti politicienii pe nume, arborii lor genealogici pana la Adam, cate masini au si marcile, pe unde si-au mai construit case de vacanta, ce vopsea de par folosesc amantele lor si cifra exacta a averilor, plus de la cine au furat intai oul si apoi boul. De la el aud noutatile, vreau nu vreau.

Eu, ca fetele, shopping, bucatarie, cosmetica si fitness. Ies la restaurant cu prietenele, stam la o barfa mica si ne laudam cu ultimele toalete. A propos, mi-am luat ieri niste sandale… Wow ! Nu ratez premierele in cinematografe, lansarile de carte si expozitiile de toate felurile si, mai ales, citesc si recitesc carti bune. La curatenie ma ajuta doamna Sabina. Nu ! Nu este disponibila. Are programul foarte incarcat. Azi-noapte am visat parfumuri, daca va puteti imagina… Asa ca azi, mi-am propus sa reiau cursurile de Tango. Nu ma intrebati ce legatura are una cu alta. Veti vedea. Acum va las pentru ca trebuie sa-l scot pe Jinks in parc. Mi-a ros, deja, tocul drept de la noile mele sandale.

…in alta ordine de idei, pentru rechini bogatani, afaceristi cinstiti, modesti sau in figuri, cu burta sau fara, sau chiar pentru amaratii care vor sa vanda clante ruginite in targul Vitan, Nasii au o oferta de toata frumusetea:

Dragii nostri FINI, 

NASII nu au secrete, au gura mare. Ce afla de la voi trambiteaza in cele patru zari. Aveti o afacere?! Vreti sa vindeti un produs, servicii sau sa aveti clienti la hotel, la restaurant sau la terasa ? Spune-ti-le lor si lumea va da navala.  Nasa se pricepe la haine, pantofi, cosmeticale si bijuterii, etc. samd. Nasul este un gurmand fara pereche si nu refuza un paharel sau mai multe, dupa masa. Amandoi iubesc natura si concediile bine planificate. Asa sunt si cititorii lor, posibilii vostri clienti.  NASII va pot oferi BANNER, LINK si TEXT PERSONALIZAT separat, toate trei la pachet, sau cate doua de fiecare. Bineinteles, cu cat pachetul dorit este mai mare, cu atat reducerile vor fi mai mari. Ei va fac reducere cu 20% si pentru mai mult de 3 luni de reclama pe site-ul lor. Daca nu aveti, inca, bannerul sau fotografiile pentru reclama, NASII va pot ajuta contra catorva arginti in plus. Doar sa le spuneti ce si cum vreti si treaba e facuta.  NASII va recomanda, alaturi de BANNER si LINK, TEXTUL PERSONALIZAT care va da detalii si va face recomandari speciale pentru produsul pe care doriti sa-l mediatizati. Asa ca, cine va accesa BANNERUL sau LINKUL, va ajunge rapid la TEXTUL DE PREZENTARE destinat.  NASII sunt simpatici si glumeti dar sunt foarte seriosi. Ei sunt singurii nasi din lume care nu primesc plocon. 

NASII contact: email: nasii_ro@yahoo.com 

Disclaimer: Nasii isi iau dreptul sa va stearga comentariile licentioase si cele facute de aceeasi persoana cu multiple personalitati.:) Cu alte cuvinte, nasilor nu le plac cei care se cearta singuri pe blogul lor.

pagina facebook: http://www.facebook.com/people/Nasii-Universali/100000930372181

Featured Posts

termografie_bucuresti

Ce este Termografia si cat cos

Ce este Termografia Termografia reprezinta o tehnica medicala noninvaziva de investigatie, care consta in inregistrarea ...

601502_359035267497553_888757607_n

Brindusa Novac primeste binecu

Conform unei traditii vechi de 25 de ani, Suveranul Pontif va participa in urmatoarele ...

IMG_7384

Sportul Romanesc a primit Prem

In aceasta seara, la Ateneul Roman, Asociatia Presei Sportive din Romania a organizat un Spectacol ...

621566_392265697513342_602348883_o

«CE SE –NTÂMPLĂ MEL, LUME

Joi 11 octombrie de la ora 19.00 şi vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, ArCuB vă propune să aflaţi răspunsul acestei replici ...

VP-Group__2_0005

ArCuB aduce la Bucureşti feno

VOCA PEOPLE ajung în curând în România; distribuţia show-ului din New York va evolua la ...

Sponsors