Nasii

cine pe cine mai naseste

Posted by nasa On September - 23 - 2010 19 Comments

Pentru cei interesati, sau care au prieteni sau rude interesate de inscrierea la Loteria Vizelor DV-2012 penru SUA, inscrierile se fac incepand cu 5 octombrie 2010 si se termina pe 3 noiembrie 2010.

Loteria Vizelor pentru America / Statele Unite ale Americii / SUA/ –Diversity Visa (DV-2012) United States
Programul de imigrare ”Diversity Visa” mandatat de Congresul S.U.A. este administrat pe o bază anuală de către Departamentul de Stat şi condus sub termenii Secţiunii 203 (c) a Legii de Imigrare şi Naturalizare (INA). Secţiunea 131 a Legii de Imigrare din 1990 (Pub. L. 101-649) a modificat INA 203 prevăzând o nouă clasă de imigranţi cunoscută ca „diversity immigrants” (imigranţi DV). În fiecare an fiscal, secţiunea 203 (c) a Legii de Imigrare şi Naturalizare (INA) pune la dispoziţie maximum 55.000 de vize DV persoanelor din ţări cu rate mici de imigrare în Statele Unite.

Programul anual DV pune la dispoziţie vize de reşedinţă permanentă, persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple dar stricte de calificare. Solicitanţii de vize DV sunt selecţionaţi printr-o tragere la sorţi aleatorie, făcută de un computer. Totuşi, vizele sunt distribuite pe şase regiuni geografice, cu un număr mai mare de vize acordat regiunilor cu o rată de imigrare mai redusă, şi cu neacordarea nici unei vize ţărilor care au trimis mai mult de 50.000 de imigranţi către SUA, în ultimii cinci ani. In cadrul fiecarei regiuni geografice, nici o ţară nu poate primi într-un an mai mult de şapte la sută (7%) din numărul de vize DV disponibile în fiecare an.

Departamentul de Stat a implementat înregistrarea electronică începând cu programul DV-2005, în scopul de a face programul Diversity Visa mai eficient şi mai sigur. Departamentul utilizează tehnologie specială şi alte mijloace pentru a îi identifica pe cei ce comit fraude în scopul imigrarii ilegale sau pe cei care trimit mai multe înregistrări.

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE PENTRU DIVERSITY VISA

Inregistrările pentru programul Diversity Visa trebuie transmise electronic în perioada anuntata pe siteul oficial http://www.dvlottery.state.gov

Scrisorile de participare trimise prin poştă nu vor fi acceptate. Solicitanţii sunt încurajaţi să nu aştepte ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate conduce la întârzieri. Nici o înregistrare nu va fi acceptată după ora afisata pe siteul official.

IMPORTANT:

Pentru a va feri de fraude in legatura cu loteria vizelor DV-2012, accesati urmatoarea pagina web:

http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1749.html

CERINŢE PENTRU PARTICIPARE:

Aplicantul trebuie să fie nativ al uneia dintre ţările menţionate în “Lista ţărilor pe regiuni geografice, ai căror cetăţeni se califică”, mai jos pe acesta pagina web

Nativ al unei ţari care se califică: În cele mai multe cazuri aceasta înseamnă ţara în care aplicantul s-a născut. Totuşi, există alte două posibilităţi pentru a vă putea califica. În primul rând, dacă v-aţi născut într-o ţară care nu participă la program dar soţul/soţia dvs. este născut(ă) într-o ţară care participă, puteţi face apel la ţara în care s-a născut soţul/soţia dvs., cu condiţia ca atât dvs. cât şi soţul/soţia dvs. să primiţi vize şi să intraţi simultan în Statele Unite. În al doilea rând, dacă sunteţi născut(ă) într-o ţară care nu se califică, dar nici unul din părinţii dvs. nu este născut sau nu a locuit în acea ţară când v-aţi născut dvs., puteţi face apel la una din ţarile în care s-au născut părinţii, dacă este o ţară ai căror nativi se califică în programul DV-2009.

Aplicantul trebuie să îndeplinească cerinţa de educaţie sau de experienţă în muncă a programului “Diversity Visa”.

Educaţie sau experienţă: Dumnevoastră trebuie să aveţi SAU diplomă de bacalaureat SAU doi ani de experienţă în ultimii cinci ani într-o ocupaţie care presupune cel puţin doi ani de calificare sau experienţă pentru a profesa. Dovada experienţei profesionale se face cu cartea de muncă. Pentru a determina calificarea pe baza experienţei profesionale se va folosi baza de date O*net On Line a Departamentului Muncii al SUA: www.onetcenter.org Pentru mai multe informaţii despre experienţă, vezi punctul 13 din Întrebări Frecvente.

Dacă nu întruniţi aceste cerinţe, NU ar trebui să trimiteţi o scrisoare de participare la programul DV.

Detalii suplimentare in limba romana si informatii despre toti pasii care trebuie urmati gasiti de regula pe siteul oficial cu putin timp inainte de deschidera oficiala a inscrierilor.

Va aprezentam in continuare unele informatii utile pentru completarea formularelor si alte detalii care va pot fi de ajutor, dar studiati de asemeni websiteul oficial pentru a fi siguri ca nu s-au facut schimbari de orice fel:

CASTIGATORII LOTERIEI VIZELOR

Centrul Consular Kentucky va expedia scrisori de programare aplicantilor selectionati, cu patru – sase saptamâni înainte de datele interviurilor programate cu ofiterii consulari la posturile de peste hotare

Va trebui sa completati cu toate datele necesare setul de acte primit si sa il returnati cit mai repede la adresa precizata in actele primite. Pentru mai multa siguranta, cel mai bine este sa trimiteti actele completate in SUA CU CONFIRMARE DE PRIMIRE, pentru a evita pierderea acestora pe drum.

O problema poate fi adresa pe care trebuie sa o treceti ca fiind viitoarea voastra adresa din SUA. Puteti folosi orice adresa a unei rude, prieten sau cunoscut, aceasta adresa putand fi schimbata ulterior la ajungerea in State pe aeroport la biroul INS sau chiar si dupa aceea in primele 2 saptamini trimitandu-le o scrisoare. Aceasta adresa este folosita doar pentru ca INS sa stie unde sa va expedieze green card-urile ! Daca nu aveti inca pe cineva si trebuie totusi sa trimiteti actele, pentru a castiga timp puteti scrie la adresa “Adress will be presented at the interview date”, sau “To be presented at the interview date”.

Dupa ce ati trimis actele trebuie sa adunati actele necesare pentru interviu si sa le traduceti cat mai repede, exceptand cazierul care fiind valabil doar 6 luni e bine sa-l faceti dupa ce primiti invitatia la interviu pentru a nu expira pana la interviu.

In materie de studii, conditia minima este liceu si bacalaureat (sau doi ani de experienţă în ultimii cinci ani într-o ocupaţie care presupune cel puţin doi ani de calificare sau experienţă pentru a profesa. Dovada experienţei profesionale se face cu cartea de muncă. Pentru a determina calificarea pe baza experienţei profesionale se va folosi baza de date O*net On Line a Departamentului Muncii al SUA: www.onetcenter.org), asa ca nu trebuie sa pregatiti mai multe acte decat cele cerute pentru a economisi bani si timp.

Un alt aspect important este strangerea unor sume cat mai mari de bani (dolari americani preferabil) pentru ca vi se vor cere dovezi ca detineti fonduri suficiente pentru a va intretine singuri in State pentru cel putin cateva luni, iar in al doilea rand pentru ca acesti bani chiar va vor trebui daca ajungeti aici, pentru cazare, masa, masina, etc., pana va gasiti un servici.

O latura foarte importanta a procesului de emigrare si careia multi nu ii acorda suficienta atentie o constituie invatarea limbii engleze si a carei cunoastere poate reprezenta din start un avantaj enorm, ajutandu-va la gasirea unei slujbe mult mai rapid si in plus la gasirea unor slujbe mai bine platite.

COMPLETARE FORMULARE

Formularele trebuie completate cit mai clar, preferabil cu majuscule, eventual la o masina de scris, in limba engleza si raspunzandu-se la toate rubricile . Se foloseste N/A (Not Applicable) in cazul in care un raspuns ce trebuie dat sau o informatie care se cere nu se aplica.

Numele folosit pentru completarea acestor acte va fi numele celui care a cistigat loteria, in cazul persoanelor casatorite si nu a sotului/sotiei celui care a castigat.

Daca la o anumita rubrica nu aveti suficient spatiu, puteti folosi o foaie suplimentara de hartie pe care precizati clar punctul de pe formular de la care treceti informatiile care nu au incaput.

In cazul in care urmeaza sa aveti un copil, sau vi se schimba starea civila prin casatorie, trebuie sa precizati aceste schimbari inaintea interviului la centrul unde ati trimis formularele prin atasarea de copii ale certificatului de nastere sau de casatorie. Puteti de asemeni completa formularul DS230 I si II pentru noul membru, formular despre care veti gasi informatii mai jos.

——————————————————————————————————–

Formularul DSP-122 (se completeaza numai pentru castigatorul loteriei)

NOTA: Informatiile de mai jos sunt numai cu caracter orientativ si e posibil ca formularele electronice oficiale sa fi suferit modificari in timp.

1 – Name (Last, First, Mi) este numele persoanei pentru care se completeaza formularul. Last name = Nume de famile, First name = prenumele, Middle name = Numele mijlociu (de exemplu Ana-Maria, in care Ana este considerat “first name”, iar Maria este “middle name”). Daca nu aveti “middle name”, folositi initiala tatalui.

2 – Rank order number reprezinta numarul de ordine (de exemplu 20XXEUYYYYYYY, unde XX reprezinta ultimele doua cifre ale anului in care ati castigat loteria (de ex. 09 pentru anul 2009), iar YYYYYYY reprezinta numarul de ordine .

3 – Current mailing address reprezinta adresa completa unde veti primi instiintarea pentru interviu. In cazul in care intentionati sa va mutate la o alta adresa, folositi adresa unui membru al familiei. Poate o adresa la o casa, este mai sigura decat una la bloc cu cutie postala comuna.

4 – Name of US consular offices – este biroul consular unde se trimite aplicatia pentru viza si care este ” US Embassy, Bucharest , Romania “.

5 – Native country este tara de origine in care v-ati nascut si se trece ” Romania “, sau in cazul in care v-ati nascut in alta tara, tara respective.

6 – Education

Se precizeaza aici studiile pe care le aveti (liceu, facultate, master, etc.)

La Name of educational institution se trec numele si adresele scolilor pe care le-ati urmat (localitate, tara ), si la From (mo/y) to (mo/y) se trece perioada in care ati urmat cursurile scolii respective in care mo/y = luna/an . Pentru Degree or certificate received se trece diploma sau certificatul obtinut (de exemplu Baccalaureate Diploma pentru liceu, BS MechanicalEngineering pentru diploma de diploma de facultate de inginerie mecanica, etc.)

7 – Work experience inseamna experienta in munca pe care o aveti si se bifeaza Yes in functie de caz (2 ani experienta in munca in ultimii 5 ani, facultate terminate, etc.)

La Occupation se va trece titlul avut la ultimul loc de munca, care preferabil sa numit cat mai apropiat de ceva care v-ar putea avantaja, plus o scurta descriere a atributiunilor pe care le-ati avut la acel loc de munca.

La Names and addresses se trec numele si adresele firmelor la care ati lucrat in ultimii 5 ani si perioada lucrata (luna / an).

Cand tot formularul este completat, se semneaza si se compleateaza data la care a fost completat si e prferabil ca pe viitor sa folositi aceeasi semnatura.

Puteti fi DESCALIFICATI daca vi se cere sa reproduceti o semnatura anterioara si nu o puteti face, asa ca nu lasati pe altcineva sa semneze nimic in locul vostru .

Important: Treceti numarul de ordine in coltul liber din susul paginii

——————————————————————————————————–

Formularul DS-230 I (se completeaza pentru fiecare membru al familiei care va insoteste in SUA)

1 – Family name este numele de famile, First name este prenumele iar Middle name este n umele mijlociu (de exemplu Ana-Maria, in care Ana este considerat “first name”, iar Maria este “middle name”). Daca nu aveti “middle name”, nu treceti nimic.

2 – Other names or aliases inseamna alte nume folosite sau dupa care sinteti cunoscut, cum ar fi numele dinainte de casatorie (maiden name) pentru femeile maritate care au luat numele sotului.

3 – Full name in native alphabet se refera la cei care nu folosesc alfabetul latin si care trebuie sa isi scrie numele complet in alfabetul lor.

4 – Date of birth este data de nastere in forma zi / luna / an. Se scrie luna in engleza iar anul cu 4 cifre.

5 – Age este virsta si se scrie in cifre.

6 – Place of birth este locul de nastere in forma oras / judet / tara .

7 – Nationality este nationalitatea ( Romanian ). Daca e cazul, treceti si a doua nationalitate.

8 - Sexmale pentru masculin si female pentru feminin.

9 - Marital status reprezinta starea civila. Se trece Single pentru necasatorit, Married pentru casatorit, Widowed pentru vaduv, Divorced pentru divortat, Separated pentru separat (fara acte de divort), iar la sfarsit scrieti de cite ori ati fost casatoriti inclusiv actuala casatorie. Folositi N/A daca sinteti necasatorit. Daca sunteti divortat(a) sau vaduv(a) trebuie sa aduceti acte doveditoare la interviu pentru a evita problemele. Orice trebuie documentat, iar daca ati completat ca sunteti divortat(a) si nu aveti acte doveditoare , atunci veti fi descalificat .

10 – Permanent address in the US where you intended to live if known reprezinta adresa completa la care veti locui in SUA daca o stiti. Daca nu o stiti inca, N/A sau TO BE PRESENTED AT THE INTERVIEW DATE, iar pana la interviu trebuie sa rezolvati aceasta problema.

11 – Address where you want GC to be mailed if different form the address on 10 including the name of person who lives there trebuie sa fie adresa finala la care veti locui in USA si pe care nimeni nu are cum sa o stie de la inceput. Aici exista posibilitatea sa scrieti: ” To be presented at the interview date ” adica veti aduce aceasta adresa la data interviului si veti avea timp pana atunci sa o obtineti sau treceti o adresa din SUA de la o cunostinta, prieten, ruda, etc.

Aceasta adresa este necesara pentru ca daca nu stiti inca unde va veti stabili in SUA, la aeroportul in care ajungeti pentru prima data in State, cei de la INS (emigrari) va verifica actele, va iau amprentele si o sa va ceara o adresa unde sa va trimita green cardurile.

Orice adresa reala din SUA poate fi folosita, pentru ca nu creeati nici un fel de problema persoanei care locuieste la acea adresa, iar la ajungerea pe aeroport, sau dup ace va stabiliti undeva se poate scrie la INS pentru schimbarea acestei adrese.

Aveti grija ca adresa pe care o dati sa fie a unor persoane de incredere, pentru a fi siguri ca intrati in posesia green card-urilor, adata ce au fost trimise prin posta (de regula in cateva saptamani).

12 – Your present occupation reprezinta ocupatia pe care o ai in momentul completarii.

13 – Present address reprezinta adresa pe care o ai in momentul completarii formularului, preferabil cu numar de telefon de acasa si de la servici.

14 – Name of spouse este numele sotului, sau numele dinainte de casatorie (numele de domnisoara) al sotiei, (nu cel care a castigat loteria), data si locul de nastere si adresa daca nu e aceeasi.

15 – Father’s family name, first name, Middle name reprezinta numele de familie al tatalui, numele mic, numele mijlociu (daca e cazul).

16 – Data si locul nasterii si adresa lui actuala sau fosta in cazul in care e decedat, precizand si anul decesului.

17 – Mother’s family name at birth reprezinta numele de domnisoara al mamei, numele mic, numele mijlociu.

18 – Data si locul nasterii si adresa ei actuala sau fosta in cazul in care e decedat, precizand si anul decesului.

19 – List names, dates and places of birth and addresses of all children – se listeaza numele tuturor copiilor cu data si locul de nastere precum si adresa lor daca e diferita. Copii de peste 21 de ani nu pot fi luati din pacate.

20 – List below all places where you have lived … – se listeaza aici toate locurile in care ati locuit mai mult de 6 luni de la virsta de 16 ani in forma oras/judet/tara/ocupatie/ din anul ….- pana in anul …..

21- Persons named in 14 and 19 – se trec aici toate persoanele enumerate la punctele 14 si 15 care va vor insoti, sau vor veni in SUA la o data ulterioara.

22 – All employment in last 10 years inseamna sa completati toate locurile de munca din ultimii zece ani in ordine inversa (incepand cu cel mai recent) cu numele firmei, localitatea, functia si perioada.

23 – List below all educational institutions attended – aici toate scolile de orice fel pe care le-ati urmat sub forma numele scolii / localitatea, perioada, cursul de studii si diploma obtzinuta. Treceti limbile straine, scris sau citit si asociatiile profesionale de care apartineti.

24 – Previous military service este pentru cei care au facut armata si se trece gradul, arma si perioada sau N/A daca nu ati facut armata.

25 – List dates of all previous visits … aici se face o lista cu vizitelor anterioare in Statele Unite, sau daca ati mai avut rezidenta anterioara in State. Daca nu e cazul atunci treceti N/A.

Semnati si puneti data respectiva. Nu uitati sa completati cite un astfel de formular pentru fiecare membru al familiei care va va insoti in SUA. Puteti sa luati cu voi doar sotia/sotul si copii, darn u puteti lua parinti sau frati. Tot ce se declara in aceste formulare trebuie sa fie adevarat, altfel riscati sa fiti descalificati.

Important: Treceti numarul de ordine in coltul liber din susul paginii

——————————————————————————————————–

Formularul DS-230 II (se completeaza pentru fiecare membru al familiei care va insoteste in SUA)

Acest formular care reprezinta o declaratzie sub juramint NU SE SEMNEAZA decit la interviu in fata ofiterului consular. La fel ca si cel anterior acest formular se completeaza pentru fiecare membru al familiei care va insoteste in SUA.

26 – Family name reprezinta numele de famile, First name numele mic iar Middle name este numele mijlociu (de exemplu Ana-Maria, in care Ana este considerat “first name”, iar Maria este “middle name”). Daca nu aveti “middle name” nu treceti nimic.

27 – Other names or aliases – alte nume folosite sau dupa care sunteti cunoscut, sau numele de domnisoara pentru femeile maritate.

28 – Full name in native alphabet aceasta rubrica se refera la cei care nu folosesc alfabetul latin, deci nimic de facut.

29 – Address of petitioner reprezinta adresa in momentul completarii formularelor a petitionarului,adica a castigatorul loteriei, cu numar de telefon.

30 – Raspundetzi la toate intrebarile cu NO (toate sau majoritatea) sau YES

31 – Have you ever been charged … aici raspundeti dupa caz daca ati fost acuzat, arestat sau condamnat pentru ceva.

32 – Have you ever been refused … aici raspundeti dupa caz daca vi s-a refuzat vreodata intrarea in SUA.

33a – Have you ever applied for a SSN raspundeti NO pentru ca nu ati aplicat niciodata pt SSN (Social Security Number) si raspundetzi YES pentru obtinerea unui astfel de numar si card pentru ca nu puteti face absolut nimic fara acest SSN .

33b – raspundetzi cu YES

34 – Were you assisted in completing this application raspundeti NO ca nu v-a ajutat nimeni la completarea formularului.

Important: Treceti numarul de ordine in coltul liber din susul paginii si NU SEMNATI acest formular.

Dupa ce ati terminat toate formularele, verificati foarte atent ca totul sa fie completat si semnat (exceptand formularul care nu trebuie semnat), apoi trimiteti-le prin posta cu CONFIRMARE DE PRIMIRE pentru a evita surprizele neplacute.

NU SE TRIMIT POZE cu aceste acte, ci acestea trebuie aduse la interviu.

INTERVIUL PENTRU VIZA DE LA CONSULATUL SUA (AMBASADA SUA)

Informatiile de la acest capitol au fost culese din diverse resurse, sau persoane care au avut astfel de interviuri. Fiecare interviu are particularitatile lui, asa ca in fiecare caz pot exista unele deosebiri, de aceea trebuie sa folositi aceste informatii ca un ghid general si eventual sa mai studiati si alte surse de informatii.

Practic acest interviu reprezinta o verificare a celor declarate in formularele trimise de voi si poate chiar si un mic examen psihologic pentru candidatii la viza. Aceast interviu se desfasoara la ambasada Statelor Unite din Bucuresti.

In plicul primit din SUA se gasesc informatii referitoare la data si ora la care are interviul si documente care contin detalii in legatura cu ce trebuie pregatit pentru interviu. Trebuie ca orice sa fie documentat cu dovezi scrise, explicatiile verbale nefiind suficiente.

Pot apare probleme de genul:

Acte originale lipsa – de exemplu daca se face o evaluare a unui imobil si nu se adduce actul de proprietate al acestuia, sau daca cineva se casatoreste sau divorteaza sin u aduce certificatul de casatorie, respective divort, persoanele respective pot fi refuzate la interviu si re-programate.

Date incomplete – de exemplu un cazier incomplet in sensul ca acesta nu avea toate datele referitoare numele de domnisoara in cazul femeilor maritate, sau diverse alte acte care au un singur nume in cazul in care persoana respectiva are si nume de mijloc (de exemplu scris Ana in loc de Ana-Maria)

Fonduri insuficiente

Nu exista informatii foarte bine precizate in legatura cu sumele necesare pe cap de persoana, dar aproximativ $5000 de persoana s-ar parea ca e oarecum suficienta, uneori merge chiar si cu aproximativ $8000-$9000 pentru 2. In suma totala se pot include si proprietati personala (trebuie evaluare) si care se pot transforma in cash daca se obtine viza. Nu este indicat sa se arate sumele in cash ci banii trebuie depusi intr-o banca si venit cu o adeverinta semnata de la banca ce ateste suma depusa si care prezinta mai multe garantii decat un simplu extras de cont.

Pentru a va “rotunji” sumele, trebuie neaparat sa faceti evaluari pentru imobilele pe care le aveti, chiar daca o sa cheltuiti bani sit imp, pentru ca daca nu aveti suma necesara veti fi reprogramati pana adunati suficiente fonduri. Pentru orice suma sau chiar bani donati de cineva, va trebui sa aduceti acte doveditoare, declaratii, etc., orice poate sa adauge cat mai multa credibilitate.

Cu cat sunteti mai bine pregatiti din prima, cu atat va decurge totul mult mai usor, pentru ca la re-programari de obicei consulii “purica” mai in amanunt toate actele.

Pentru reprogramarea interviului trebuie sa telefonati cat mai repede posibil, dand senzatia ca ce v-a lipsit la primul interviu a fost o chestie minora si usor de obtinut.

In ultimii ani si un formular (formularul I-134) numit Affidavit of Support care poate fi gasit pe siteul USCIS, care nu este obligatoriu, dar necesar si folositor in cazul in care nu aveti suficiente fonduri si prin care puteti dovedi ca cineva din SUA va poate ajuta financiar.

Ca sume dupa care sa va ghidati puteti lua urmatoarele:

1 persoana – 8.500$
2 persoane – 12.000$
3 persoane – 15.000$
4 persoane – 17.500$
5 persoane – 20.000$

Acesti bani sunt necesari nu numai la interviu, dar si odata ajunsi in State unde veti porni de la zero si va trebuie ceva bani pana va puneti cat de cat pe picioare.

Mergeti la ambasada la data si ora indicata si nu va duceti mult mai devreme pentru ca va pierdeti timpul de pomana. La intrarea in ambasada vi se va inmana o hartie cu o lista despre cum trebuie asezate actele (intr-o anumita ordine) si care este foarte important, acestea asezandu-se pentru fiecare persoana in parte.

In timpul interviului este recomandat sa zambiti sis a fiti degajati, in loc sa fiti prea seriosi sau incruntati, pentru ca asa sunt obisnuiti americanii de la consulat sa fie si aceasta va poate ajuta. Fiti sinceri si siguri in tot ceea ce spuneti si priviti in ochi consulul cu care aveti interviul, aceasta dovedind faptul ca nu aveti nimic de ascuns.

Bafta tuturor!

Nu se percepe nici o taxă pentru înscrierea în programul anual DV. Guvernul Statelor Unite nu angajează consultanţi din afară sau servicii  private să opereze programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care se oferă să asiste în pregătirea scrisorii de participare pentru aplicanţi fac acest lucru fără autorizarea sau asentimentul Guvernului Statelor Unite. Folosirea unui intermediar sau asistenţa în pregătirea înregistrării pentru DV-2007 este în întregime la latitudinea aplicanţilor.

Un formular electronic de participare transmis direct de aplicant are şanse egale de a fi selecţionat de calculator la Centrul Consular Kentucky, ca şi un formular electronic transmis de un intermediar plătit care a completat acest formular de participare pentru aplicant. Fiecare formular de înregistrare primit în perioada de înregistrare stabilita pentru programul DV va avea o şansă egală de a fi selecţionat în cadrul regiunii respective. Totuşi primirea mai multor înregistrări pentru o singură persoană va descalifica acea persoana din procesul de înregistrare, indiferent de sursa acelei înregistrări.

Pentru discutii legate de Loteria Vizelor, vizitati sectiunea dedicata acestei loterii, la adresa: http://romanian-portal.com/forum/forumdisplay.php?f=4

NOTA: Informatiile de mai sus sunt orientative si e posibil sa fi intervenit schimbari intre timp. Va sugeram sa verificati siteurile oficiale pentru  a fi siguri ca nu omiteti nimic.

Informatii initiale si care sunt tinute la zi pe masura ce apar, gasiti aici:

http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?t=17388

Bafta participantilor!

19 Responses

 1. Great post. I am experiencing many of these issues as well..

 2. Trinity says:

  A First Class stamp cost of bactrim literature or to from literature but not integrates it with their current understanding handout and/or

 3. Bryan says:

  I’m not sure paxil withdrawal lawsuit canada therapy on team rounds. Leave communication progress

 4. Carson says:

  Hello good day amitriptyline hcl 25 mg tablet 1, 2008 this will be the

 5. It’s difficult to find educated people on this subject, but you seem like you know what you’re talking about! Thanks

 6. Can I simply say what a relief to find someone that really understands what they’re talking about on the web. You certainly realize how to bring a problem to light and make it important. A lot more people must look at this and understand this side of the story. I can’t believe you’re not more popular because you most certainly possess the gift.

 7. Bailey says:

  On another call http://www.manidistrega.it/moda 10 mg amitriptyline pinched by items placed upon orother hazards. Refer all servicing to

 8. Howdy! This article could not be written much better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I am going to forward this post to him. Fairly certain he’ll have a great read. Thank you for sharing!

 9. Jeremiah says:

  Do you know the number for ? http://wehwlaw.com/estate-planning methocarbamol 500mg high “These abuses were not the actions of rogue fighters,” said Joe Stork, acting Middle East director at Human Rights Watch. “This operation was a coordinated, planned attack on the civilian population in these Alawite villages.”

 10. Liam says:

  I’m from England rx terbinafine Authorities haven’t determined the cause of the accident, and firefighter Capt. David Taboada told the AP that the truck was returning from a party celebrating Santa Teresa’s founding. Fedia Castro, mayor of the district where Santa Teresa is located, told Canal N television that rural farmers must rely on informal forms of transport because no public buses exist in the area.

 11. link sbobet says:

  I’m truly enjoying the design and layout of your
  website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often.
  Did you hire out a developer to create your theme?
  Superb work!

 12. GHD Sale says:

  {
  {I have|I’ve} been {surfing|browsing} online more than {three|3|2|4} hours today, yet I never found any interesting article like yours.

  {It’s|It is} pretty worth enough for me. {In my opinion|Personally|In my view}, if all {webmasters|site owners|website owners|web owners} and
  bloggers made good content as you did, the {internet|net|web} will be {much more|a lot more}
  useful than ever before.|
  I {couldn’t|could not} {resist|refrain from} commenting.

  {Very well|Perfectly|Well|Exceptionally well} written!|
  {I will|I’ll} {right away|immediately} {take hold of|grab|clutch|grasp|seize|snatch} your {rss|rss feed} as I {can not|can’t} {in finding|find|to find} your {email|e-mail} subscription {link|hyperlink}
  or {newsletter|e-newsletter} service. Do {you have|you’ve} any?
  {Please|Kindly} {allow|permit|let} me {realize|recognize|understand|recognise|know} {so that|in order that} I
  {may just|may|could} subscribe. Thanks.|
  {It is|It’s} {appropriate|perfect|the best} time to make some plans for the future
  and {it is|it’s} time to be happy. {I have|I’ve}
  read this post and if I could I {want to|wish to|desire to} suggest you {few|some} interesting things or {advice|suggestions|tips}.
  {Perhaps|Maybe} you {could|can} write next articles referring to this article.
  I {want to|wish to|desire to} read {more|even more} things about it!|
  {It is|It’s} {appropriate|perfect|the best} time to make {a few|some}
  plans for {the future|the longer term|the long run} and
  {it is|it’s} time to be happy. {I have|I’ve} {read|learn} this {post|submit|publish|put up} and if I {may just|may|could} I {want to|wish to|desire to} {suggest|recommend|counsel} you {few|some} {interesting|fascinating|attention-grabbing} {things|issues} or {advice|suggestions|tips}.
  {Perhaps|Maybe} you {could|can} write {next|subsequent} articles {relating to|referring
  to|regarding} this article. I {want to|wish to|desire to} {read|learn} {more|even more} {things|issues}
  {approximately|about} it!|
  {I have|I’ve} been {surfing|browsing} {online|on-line} {more
  than|greater than} {three|3} hours {these days|nowadays|today|lately|as of late}, {yet|but} I {never|by no means}
  {found|discovered} any {interesting|fascinating|attention-grabbing} article
  like yours. {It’s|It is} {lovely|pretty|beautiful} {worth|value|price} {enough|sufficient} for me.
  {In my opinion|Personally|In my view}, if all {webmasters|site owners|website owners|web owners} and bloggers made {just right|good|excellent} {content|content material} as {you
  did|you probably did}, the {internet|net|web} {will be|shall
  be|might be|will probably be|can be|will likely be} {much more|a
  lot more} {useful|helpful} than ever before.|
  Ahaa, its {nice|pleasant|good|fastidious} {discussion|conversation|dialogue} {regarding|concerning|about|on the topic
  of} this {article|post|piece of writing|paragraph}
  {here|at this place} at this {blog|weblog|webpage|website|web site}, I have read all that, so {now|at
  this time} me also commenting {here|at this place}.|
  I am sure this {article|post|piece of writing|paragraph} has touched all the
  internet {users|people|viewers|visitors}, its really really {nice|pleasant|good|fastidious} {article|post|piece of writing|paragraph} on building up new {blog|weblog|webpage|website|web site}.|
  Wow, this {article|post|piece of writing|paragraph} is {nice|pleasant|good|fastidious}, my {sister|younger sister} is analyzing {such|these|these kinds of}
  things, {so|thus|therefore} I am going to {tell|inform|let know|convey} her.|
  {Saved as a favorite|bookmarked!!}, {I really like|I like|I love} {your blog|your site|your web site|your website}!|
  Way cool! Some {very|extremely} valid points! I appreciate you {writing this|penning this} {article|post|write-up} {and the|and also the|plus the} rest of the {site is|website is} {also very|extremely|very|also really|really}
  good.|
  Hi, {I do believe|I do think} {this is an excellent|this is a
  great} {blog|website|web site|site}. I stumbledupon it ;
  ) {I will|I am going to|I’m going to|I may} {come back|return|revisit} {once
  again|yet again} {since I|since i have} {bookmarked|book marked|book-marked|saved as a favorite} it.

  Money and freedom {is the best|is the greatest} way to change, may you be rich and continue to
  {help|guide} {other people|others}.|
  Woah! I’m really {loving|enjoying|digging} the template/theme of this {site|website|blog}.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s {very hard|very difficult|challenging|tough|difficult|hard} to
  get that “perfect balance” between {superb usability|user
  friendliness|usability} and {visual appearance|visual appeal|appearance}.
  I must say {that you’ve|you have|you’ve} done a {awesome|amazing|very good|superb|fantastic|excellent|great} job with this.
  {In addition|Additionally|Also}, the blog loads {very|extremely|super} {fast|quick} for me on {Safari|Internet explorer|Chrome|Opera|Firefox}.
  {Superb|Exceptional|Outstanding|Excellent} Blog!|
  These are {really|actually|in fact|truly|genuinely} {great|enormous|impressive|wonderful|fantastic} ideas in {regarding|concerning|about|on the topic of} blogging.
  You have touched some {nice|pleasant|good|fastidious} {points|factors|things} here.

  Any way keep up wrinting.|
  {I love|I really like|I enjoy|I like|Everyone loves} what you guys {are|are usually|tend to be} up too.
  {This sort of|This type of|Such|This kind of} clever work and {exposure|coverage|reporting}!
  Keep up the {superb|terrific|very good|great|good|awesome|fantastic|excellent|amazing|wonderful} works guys I’ve {incorporated||added|included} you
  guys to {|my|our||my personal|my own} blogroll.|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hi|Hello|Hey}! Someone in my {Myspace|Facebook} group shared this {site|website} with us so I came to {give it a
  look|look it over|take a look|check it out}.
  I’m definitely {enjoying|loving} the information. I’m {book-marking|bookmarking} and will be tweeting this to
  my followers! {Terrific|Wonderful|Great|Fantastic|Outstanding|Exceptional|Superb|Excellent} blog and {wonderful|terrific|brilliant|amazing|great|excellent|fantastic|outstanding|superb} {style and design|design and style|design}.|
  {I love|I really like|I enjoy|I like|Everyone loves} what you
  guys {are|are usually|tend to be} up too. {This sort of|This type of|Such|This kind of} clever work
  and {exposure|coverage|reporting}! Keep up the {superb|terrific|very good|great|good|awesome|fantastic|excellent|amazing|wonderful}
  works guys I’ve {incorporated|added|included} you guys to {|my|our|my personal|my
  own} blogroll.|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hi|Hello|Hey} would you mind {stating|sharing}
  which blog platform you’re {working with|using}? I’m
  {looking|planning|going} to start my own blog {in the near future|soon} but I’m having a {tough|difficult|hard} time
  {making a decision|selecting|choosing|deciding} between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your {design and style|design|layout} seems different then most blogs and I’m looking for something {completely unique|unique}.
  P.S {My apologies|Apologies|Sorry} for {getting|being} off-topic but
  I had to ask!|
  {Howdy|Hi there|Hi|Hey there|Hello|Hey} would
  you mind letting me know which {webhost|hosting company|web host} you’re {utilizing|working with|using}?
  I’ve loaded your blog in 3 {completely different|different} {internet browsers|web browsers|browsers} and I must say this blog loads a lot
  {quicker|faster} then most. Can you {suggest|recommend} a good
  {internet hosting|web hosting|hosting} provider at a {honest|reasonable|fair}
  price? {Thanks a lot|Kudos|Cheers|Thank you|Many thanks|Thanks},
  I appreciate it!|
  {I love|I really like|I like|Everyone loves} it
  {when people|when individuals|when folks|whenever people} {come together|get together}
  and share {opinions|thoughts|views|ideas}. Great {blog|website|site},
  {keep it up|continue the good work|stick with it}!|
  Thank you for the {auspicious|good} writeup.
  It in fact was a amusement account it. Look advanced to {far|more}
  added agreeable from you! {By the way|However}, how {can|could} we communicate?|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hello|Hey} just wanted to give you a quick
  heads up. The {text|words} in your {content|post|article} seem to be running off
  the screen in {Ie|Internet explorer|Chrome|Firefox|Safari|Opera}.

  I’m not sure if this is a {format|formatting} issue or something to do with {web browser|internet browser|browser} compatibility but I {thought|figured}
  I’d post to let you know. The {style and design|design and style|layout|design} look great though!
  Hope you get the {problem|issue} {solved|resolved|fixed} soon. {Kudos|Cheers|Many thanks|Thanks}|
  This is a topic {that is|that’s|which is} {close to|near to}
  my heart… {Cheers|Many thanks|Best wishes|Take care|Thank you}!

  {Where|Exactly where} are your contact details though?|
  It’s very {easy|simple|trouble-free|straightforward|effortless} to
  find out any {topic|matter} on {net|web} as compared to {books|textbooks}, as I found this {article|post|piece of writing|paragraph} at this {website|web
  site|site|web page}.|
  Does your {site|website|blog} have a contact page? I’m having {a tough time|problems|trouble} locating it but, I’d like to {send|shoot} you an {e-mail|email}.
  I’ve got some {creative ideas|recommendations|suggestions|ideas} for your blog you might be
  interested in hearing. Either way, great {site|website|blog} and
  I look forward to seeing it {develop|improve|expand|grow} over
  time.|
  {Hola|Hey there|Hi|Hello|Greetings}! I’ve been {following|reading} your
  {site|web site|website|weblog|blog} for {a long time|a
  while|some time} now and finally got the {bravery|courage} to go ahead and give you a shout out from {New Caney|Kingwood|Huffman|Porter|Houston|Dallas|Austin|Lubbock|Humble|Atascocita} {Tx|Texas}!
  Just wanted to {tell you|mention|say} keep up the {fantastic|excellent|great|good} {job|work}!|
  Greetings from {Idaho|Carolina|Ohio|Colorado|Florida|Los angeles|California}!
  I’m {bored to tears|bored to death|bored} at work so I decided to {check out|browse} your {site|website|blog} on my iphone during lunch
  break. I {enjoy|really like|love} the {knowledge|info|information} you
  {present|provide} here and can’t wait to take a look when I get home.

  I’m {shocked|amazed|surprised} at how {quick|fast} your blog loaded on my {mobile|cell phone|phone} ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. {Anyhow|Anyways}, {awesome|amazing|very good|superb|good|wonderful|fantastic|excellent|great}
  {site|blog}!|
  Its {like you|such as you} {read|learn} my {mind|thoughts}!
  You {seem|appear} {to understand|to know|to grasp} {so much|a lot} {approximately|about} this, {like you|such as
  you} wrote the {book|e-book|guide|ebook|e book} in it or something.
  {I think|I feel|I believe} {that you|that you simply|that you just} {could|can} do with
  {some|a few} {%|p.c.|percent} to {force|pressure|drive|power} the message {house|home} {a
  bit|a little bit}, {however|but} {other than|instead of} that, {this
  is|that is} {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} blog.
  {A great|An excellent|A fantastic} read. {I’ll|I will} {definitely|certainly} be back.|
  I visited {multiple|many|several|various} {websites|sites|web
  sites|web pages|blogs} {but|except|however} the audio
  {quality|feature} for audio songs {current|present|existing} at this {website|web site|site|web
  page} is {really|actually|in fact|truly|genuinely} {marvelous|wonderful|excellent|fabulous|superb}.|
  {Howdy|Hi there|Hi|Hello}, i read your blog {occasionally|from time to time} and i own a similar one and
  i was just {wondering|curious} if you get a lot of spam {comments|responses|feedback|remarks}?
  If so how do you {prevent|reduce|stop|protect against} it, any plugin or anything you can {advise|suggest|recommend}?
  I get so much lately it’s driving me {mad|insane|crazy} so any {assistance|help|support} is very much
  appreciated.|
  Greetings! {Very helpful|Very useful} advice {within this|in this particular}
  {article|post}! {It is the|It’s the} little changes
  {that make|which will make|that produce|that will make} {the biggest|the largest|the greatest|the most important|the most significant}
  changes. {Thanks a lot|Thanks|Many thanks} for sharing!|
  {I really|I truly|I seriously|I absolutely} love {your blog|your site|your
  website}.. {Very nice|Excellent|Pleasant|Great} colors & theme.
  Did you {create|develop|make|build} {this website|this
  site|this web site|this amazing site} yourself? Please reply back as I’m
  {looking to|trying to|planning to|wanting to|hoping to|attempting to} create {my
  own|my very own|my own personal} {blog|website|site} and {would
  like to|want to|would love to} {know|learn|find out} where
  you got this from or {what the|exactly what the|just what
  the} theme {is called|is named}. {Thanks|Many thanks|Thank you|Cheers|Appreciate it|Kudos}!|
  {Hi there|Hello there|Howdy}! This {post|article|blog post} {couldn’t|could not} be written {any better|much
  better}! {Reading through|Looking at|Going through|Looking through} this {post|article} reminds me of
  my previous roommate! He {always|constantly|continually} kept {talking about|preaching about} this.

  {I will|I’ll|I am going to|I most certainly will} {forward|send} {this article|this information|this
  post} to him. {Pretty sure|Fairly certain} {he will|he’ll|he’s going to} {have
  a good|have a very good|have a great} read. {Thank you for|Thanks
  for|Many thanks for|I appreciate you for} sharing!|
  {Wow|Whoa|Incredible|Amazing}! This blog looks {exactly|just} like my old one!
  It’s on a {completely|entirely|totally} different {topic|subject} but it has pretty much the same {layout|page layout} and
  design. {Excellent|Wonderful|Great|Outstanding|Superb} choice of colors!|
  {There is|There’s} {definately|certainly} {a lot to|a great deal to} {know about|learn about|find out about} this {subject|topic|issue}.

  {I like|I love|I really like} {all the|all of the} points {you made|you’ve made|you have made}.|
  {You made|You’ve made|You have made} some {decent|good|really good} points there.
  I {looked|checked} {on the internet|on the web|on the net} {for more info|for more information|to find
  out more|to learn more|for additional information} about the issue and found {most individuals|most people}
  will go along with your views on {this website|this site|this web site}.|
  {Hi|Hello|Hi there|What’s up}, I {log on to|check|read} your
  {new stuff|blogs|blog} {regularly|like every week|daily|on a regular basis}.
  Your {story-telling|writing|humoristic} style is {awesome|witty},
  keep {doing what you’re doing|up the good work|it up}!|
  I {simply|just} {could not|couldn’t} {leave|depart|go away} your {site|web site|website} {prior to|before}
  suggesting that I {really|extremely|actually} {enjoyed|loved}
  {the standard|the usual} {information|info} {a person|an individual} {supply|provide} {for your|on your|in your|to your} {visitors|guests}?
  Is {going to|gonna} be {back|again} {frequently|regularly|incessantly|steadily|ceaselessly|often|continuously} {in order
  to|to} {check up on|check out|inspect|investigate cross-check} new posts|
  {I wanted|I needed|I want to|I need to} to thank
  you for this {great|excellent|fantastic|wonderful|good|very good} read!!
  I {definitely|certainly|absolutely} {enjoyed|loved} every {little bit of|bit of} it.
  {I have|I’ve got|I have got} you {bookmarked|book marked|book-marked|saved as a favorite} {to
  check out|to look at} new {stuff you|things you} post…|
  {Hi|Hello|Hi there|What’s up}, just wanted to {mention|say|tell you}, I {enjoyed|liked|loved}
  this {article|post|blog post}. It was {inspiring|funny|practical|helpful}.
  Keep on posting!|
  {Hi there|Hello}, I enjoy reading {all of|through} your {article|post|article post}.
  I {like|wanted} to write a little comment to support you.|
  I {always|constantly|every time} spent my half an hour to read this {blog|weblog|webpage|website|web site}’s
  {articles|posts|articles or reviews|content} {everyday|daily|every day|all the time} along with a {cup|mug} of coffee.|
  I {always|for all time|all the time|constantly|every time} emailed this {blog|weblog|webpage|website|web site} post page to all my {friends|associates|contacts}, {because|since|as|for the reason that} if like
  to read it {then|after that|next|afterward} my {friends|links|contacts} will too.|
  My {coder|programmer|developer} is trying to {persuade|convince} me to move to
  .net from PHP. I have always disliked the idea because of the {expenses|costs}.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using {Movable-type|WordPress} on {a number
  of|a variety of|numerous|several|various} websites for about a year and
  am {nervous|anxious|worried|concerned} about switching to another
  platform. I have heard {fantastic|very good|excellent|great|good} things about
  blogengine.net. Is there a way I can {transfer|import} all my wordpress {content|posts} into it?

  {Any kind of|Any} help would be {really|greatly} appreciated!|
  {Hello|Hi|Hello there|Hi there|Howdy|Good day}! I could have sworn I’ve {been to|visited} {this blog|this web site|this
  website|this site|your blog} before but after {browsing through|going through|looking at} {some of the|a few of the|many of
  the} {posts|articles} I realized it’s new to me.
  {Anyways|Anyhow|Nonetheless|Regardless}, I’m
  {definitely|certainly} {happy|pleased|delighted} {I found|I
  discovered|I came across|I stumbled upon} it and I’ll be {bookmarking|book-marking} it and checking back {frequently|regularly|often}!|
  {Terrific|Great|Wonderful} {article|work}! {This is|That is} {the type of|the kind of} {information|info} {that are meant to|that are supposed to|that should} be shared {around the|across the} {web|internet|net}.

  {Disgrace|Shame} on {the {seek|search} engines|Google} for
  {now not|not|no longer} positioning this {post|submit|publish|put up} {upper|higher}!
  Come on over and {talk over with|discuss with|seek advice from|visit|consult
  with} my {site|web site|website} . {Thank you|Thanks}
  =)|
  Heya {i’m|i am} for the first time here. I {came across|found} this
  board and I find It {truly|really} useful & it
  helped me out {a lot|much}. I hope to give something back and
  {help|aid} others like you {helped|aided} me.|
  {Hi|Hello|Hi there|Hello there|Howdy|Greetings},
  {I think|I believe|I do believe|I do think|There’s no doubt that} {your
  site|your website|your web site|your blog}
  {might be|may be|could be|could possibly be} having {browser|internet browser|web browser} compatibility
  {issues|problems}. {When I|Whenever I} {look at your|take
  a look at your} {website|web site|site|blog} in Safari, it looks fine {but when|however when|however, if|however, when} opening in {Internet Explorer|IE|I.E.}, {it has|it’s got} some
  overlapping issues. {I just|I simply|I merely} wanted to {give
  you a|provide you with a} quick heads up! {Other than that|Apart from that|Besides that|Aside from
  that}, {fantastic|wonderful|great|excellent} {blog|website|site}!|
  {A person|Someone|Somebody} {necessarily|essentially} {lend a hand|help|assist} to make {seriously|critically|significantly|severely} {articles|posts} {I would|I might|I’d} state.
  {This is|That is} the {first|very first} time I frequented your {web page|website page} and {to this point|so far|thus far|up to now}?
  I {amazed|surprised} with the {research|analysis} you made to
  {create|make} {this actual|this particular} {post|submit|publish|put up} {incredible|amazing|extraordinary}.

  {Great|Wonderful|Fantastic|Magnificent|Excellent} {task|process|activity|job}!|
  Heya {i’m|i am} for {the primary|the first} time here. I {came across|found} this board and I {in finding|find|to
  find} It {truly|really} {useful|helpful} & it helped me out {a lot|much}.
  {I am hoping|I hope|I’m hoping} {to give|to offer|to
  provide|to present} {something|one thing} {back|again} and {help|aid} others {like you|such as you} {helped|aided}
  me.|
  {Hello|Hi|Hello there|Hi there|Howdy|Good day|Hey there}!
  {I just|I simply} {would like to|want to|wish
  to} {give you a|offer you a} {huge|big} thumbs up {for the|for your} {great|excellent} {info|information}
  {you have|you’ve got|you have got} {here|right here} on this
  post. {I will be|I’ll be|I am} {coming back to|returning to} {your blog|your site|your website|your web site} for
  more soon.|
  I {always|all the time|every time} used to {read|study} {article|post|piece of writing|paragraph} in news papers but now as I
  am a user of {internet|web|net} {so|thus|therefore} from now I am
  using net for {articles|posts|articles or reviews|content}, thanks to web.|
  Your {way|method|means|mode} of {describing|explaining|telling} {everything|all|the whole thing} in this {article|post|piece
  of writing|paragraph} is {really|actually|in fact|truly|genuinely} {nice|pleasant|good|fastidious},
  {all|every one} {can|be able to|be capable of} {easily|without
  difficulty|effortlessly|simply} {understand|know|be aware of} it,
  Thanks a lot.|
  {Hi|Hello} there, {I found|I discovered} your {blog|website|web site|site} {by means of|via|by the use
  of|by way of} Google {at the same time as|whilst|even as|while} {searching
  for|looking for} a {similar|comparable|related} {topic|matter|subject}, your
  {site|web site|website} {got here|came} up, it {looks|appears|seems|seems to be|appears to be like} {good|great}.

  {I have|I’ve} bookmarked it in my google bookmarks.

  {Hello|Hi} there, {simply|just} {turned into|became|was|become|changed into} {aware of|alert to} your {blog|weblog} {thru|through|via} Google, {and found|and located} that {it is|it’s} {really|truly} informative.
  {I’m|I am} {gonna|going to} {watch out|be careful} for brussels.
  {I will|I’ll} {appreciate|be grateful} {if you|should you|when you|in the event you|in case
  you|for those who|if you happen to} {continue|proceed} this {in future}.
  {A lot of|Lots of|Many|Numerous} {other folks|folks|other people|people} {will be|shall be|might be|will probably be|can be|will likely be} benefited {from your|out of your} writing.
  Cheers!|
  {I am|I’m} curious to find out what blog {system|platform} {you have been|you happen to be|you are|you’re} {working with|utilizing|using}?
  I’m {experiencing|having} some {minor|small} security {problems|issues} with my latest {site|website|blog} and
  {I would|I’d} like to find something more {safe|risk-free|safeguarded|secure}.
  Do you have any {solutions|suggestions|recommendations}?|
  {I am|I’m} {extremely|really} impressed with your writing skills {and also|as
  well as} with the layout on your {blog|weblog}.
  Is this a paid theme or did you {customize|modify} it yourself?
  {Either way|Anyway} keep up the {nice|excellent} quality
  writing, {it’s|it is} rare to see a {nice|great} blog like this one {these
  days|nowadays|today}.|
  {I am|I’m} {extremely|really} {inspired|impressed} {with your|together
  with your|along with your} writing {talents|skills|abilities} {and also|as {smartly|well|neatly} as}
  with the {layout|format|structure} {for your|on your|in your|to your} {blog|weblog}.
  {Is this|Is that this} a paid {subject|topic|subject matter|theme} or
  did you {customize|modify} it {yourself|your self}? {Either way|Anyway} {stay|keep} up the {nice|excellent} {quality|high quality} writing, {it’s|it is} {rare|uncommon} {to peer|to see|to look} a {nice|great} {blog|weblog} like this one {these days|nowadays|today}..|
  {Hi|Hello}, Neat post. {There is|There’s} {a problem|an issue} {with your|together with your|along with your}
  {site|web site|website} in {internet|web} explorer, {may|might|could|would} {check|test} this?

  IE {still|nonetheless} is the {marketplace|market} {leader|chief} and {a large|a good|a big|a
  huge} {part of|section of|component to|portion of|component of|element
  of} {other folks|folks|other people|people} will {leave out|omit|miss|pass over} your {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} writing {due to|because of} this problem.|
  {I’m|I am} not sure where {you are|you’re} getting your {info|information}, but {good|great} topic.
  I needs to spend some time learning {more|much more} or understanding
  more. Thanks for {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} {information|info} I
  was looking for this {information|info} for my mission.|
  {Hi|Hello}, i think that i saw you visited my {blog|weblog|website|web site|site} {so|thus} i came to
  “return the favor”.{I am|I’m} {trying to|attempting
  to} find things to {improve|enhance} my {website|site|web site}!I suppose its ok
  to use {some of|a few of} your ideas!!\

 13. minecraft says:

  Excellent web site. Plenty of useful info here.
  I’m sending it to some pals ans additionally sharing in delicious.
  And certainly, thank you on your effort!

 14. Sebastian says:

  Where are you calling from? quality assignment help Buck Showalter, ever the forward-thinker, has smart ideas about how to improve the pool of potential umpires. He thinks each major-league team should sponsor a candidate, essentially give an opportunity to one of its minor-league players, preferably one with a good feel for the game, who has reached the end of the road as a player.

 15. Language assistance includes hearijng impaired and Spanish.
  Therapy consists primarily of 12 steps style group meetings, with additionjal prayer, bible study annd private religioys counselng as well.
  Some of them get cured by counseling and some
  others had to undergo long terfm treatment.

  Heere is my page … drug rehabilitation centers

 16. Mireya says:

  Spot on with this write-up, I absolutely think this amazing site needs much more attention. I’ll probably be back again to
  see more, thanks for the info!

 17. Keesha says:

  Hi there it’s me, I am also visiting this website on a regular
  basis, this web site is in fact fastidious and the users are really sharing pleasant thoughts.

 18. Hi there, everything is going perfectly here and ofcourse every one is sharing information, that’s genuinely excellent, keep up writing.

  My blog :: Dean Graziosi

 19. Throughout the summertime, keyboard classes can also be established in the days or before
  4 PM on week days as well as weekends. Obligations for keyboard lessons are manufactured at each month’s beginning.

  In piano training cancellation’s event, advanced notification is necessary.
  One termination freeofcharge is allowed per term. A training
  that was missed could be rescheduled in line with the keyboard teacher’s supply.

Leave a Reply

Featured Posts

termografie_bucuresti

Ce este Termografia si cat cos

Ce este Termografia Termografia reprezinta o tehnica medicala noninvaziva de investigatie, care consta in inregistrarea ...

601502_359035267497553_888757607_n

Brindusa Novac primeste binecu

Conform unei traditii vechi de 25 de ani, Suveranul Pontif va participa in urmatoarele ...

IMG_7384

Sportul Romanesc a primit Prem

In aceasta seara, la Ateneul Roman, Asociatia Presei Sportive din Romania a organizat un Spectacol ...

621566_392265697513342_602348883_o

«CE SE –NTÂMPLĂ MEL, LUME

Joi 11 octombrie de la ora 19.00 şi vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, ArCuB vă propune să aflaţi răspunsul acestei replici ...

VP-Group__2_0005

ArCuB aduce la Bucureşti feno

VOCA PEOPLE ajung în curând în România; distribuţia show-ului din New York va evolua la ...

Sponsors