Nasii

cine pe cine mai naseste

Posted by nasul On July - 19 - 2010 5 Comments

Interlopii braileni s-au razbunat pe Mirel Chiujdea

Altercatia “dintre clanuri” de duminica seara, din benzinaria aflata in cartierul Badea Cartan, Constanta, altercatie in care s-au folosit sabii, pistoale şi topoare, iar o persoana a fost impuscata si alte doua injunghiate (iar un reporter Realitatea TV amenintat), nu a avut o miza la fel de mare ca dramatismul bataii, in sine. Nu a fost vorba nici despre suprematie in ceea ce priveste taxa de protectie, nici despre trafic de droguri si nici despre nereguli in afaceri comune. A fost doar o razbunare “intre baieti” care isi are motivatia acum 3 saptamani cand cativa dintre interlopii brailenii isi faceau veacul la Clubul The Office din Mamaia.

Brailenii l-au injunghiat in picior pe chelner

Dupa o betie de pomina, suparati pe ceva anume (nu se stie ce si nici nu are importanta), acestia au scos cutitul si l-au injunghiat in picior pe chelnerul care ii servea, moment in care au intervenit bodyguarzii clubului, printre care si Mirel Chiujdea, un interlop marunt care isi face veacul prin  Tomis Nord, cel atacat langa benzinarie, duminica seara. Se pare ca Mirel Chiujdea face parte din Clanul Spaniolilor impreuna cu alti tovarasi cu care a “lucrat” in Spania, cu ceva vreme in urma, si a mai fost implicat in diverse conflicte pe teritoriul judetului Constanta.  Brailenii scandalagii au fost batuti si umiliti de oamenii locului, aruncati in strada, iar conflictul a fost aplanat, pe moment. Se stie ca, de obicei, astfel de afronturi nu raman fara urmari, asa ca brailenii, au pornit spre Constanta  sa-si spele rusinea.

Nu a fost vorba despre taxa de protectie

Dupa 3 saptamani, duminica, 18 iulie, Mirel Chiujdea, bodyguardul de la The Office, a fost gasit de gasca interlopilor braileni, porniti sa se razbune,  stand de vorba in fata benzinariei din Badea Cartan, Constanta, si de aici mai departe stiti ce a urmat.

“Interlopii braileni s-au razbunat pe Mirel Chiujdea, pntru ca i-au batut acum 3 saptamani la Clubul The Office. Nu a fost vorba despre taxe de protectie sau alte lucruri gele.” A declarat pentru nasii.ro un oficial care nu doreste sa i se divulge numele.

Cam acesta este adevarul despre bataia “dintre clanuri” de duminica seara, din Constanta.

Clubul de fite ”The Office”, Mamaia, unde fac scandal deopotriva Irinel Columbeanu si tiganii cutitari din Braila

Categories: dezvaluiri, voila de vezi

Leave a Reply

Featured Posts

termografie_bucuresti

Ce este Termografia si cat cos

Ce este Termografia Termografia reprezinta o tehnica medicala noninvaziva de investigatie, care consta in inregistrarea ...

601502_359035267497553_888757607_n

Brindusa Novac primeste binecu

Conform unei traditii vechi de 25 de ani, Suveranul Pontif va participa in urmatoarele ...

IMG_7384

Sportul Romanesc a primit Prem

In aceasta seara, la Ateneul Roman, Asociatia Presei Sportive din Romania a organizat un Spectacol ...

621566_392265697513342_602348883_o

«CE SE –NTÂMPLĂ MEL, LUME

Joi 11 octombrie de la ora 19.00 şi vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, ArCuB vă propune să aflaţi răspunsul acestei replici ...

VP-Group__2_0005

ArCuB aduce la Bucureşti feno

VOCA PEOPLE ajung în curând în România; distribuţia show-ului din New York va evolua la ...

Sponsors