Nasii

cine pe cine mai naseste

Posted by nasa On July - 11 - 2010 4 Comments

Dracula, Brad Pitt sau Vlad Tepes?

Si daca tot asteapta romanii sa vina americanii, iata ca Brad Pitt va face un film in tarisoara noastra si, mai precis, in Curtea de Arges. In toamna asta vor incepe filmarile la productia lui “Vlad”. Nu este greu de banuit ca filmul va fi despre Vlad Tepes, chiar daca, in final, vom constata din ce va iesi, ca domnitorul va fi unul si acelasi cu Dracula, in ciuda intentiei scenaristului care doreste respectarea adevarului istoric si recrearea unui personaj care a existat, cu adevarat, respectiv chiar domnitorul Vlad Tepes. Daca, pana acum, nu am reusit sa aratam nimanui caninii nostri, macar tepele romanesti sa fie cunoscute si peste ocean. 

Brad Pitt in filmul “Interviu cu un vampir”

Cetatea Poienari, “cuibul de vulturi al vitejilor de demult”

Inca de anul trecut s-a vehiculat ideea ca filmul lui Brad Pitt va repune in circuit Cetatea Poienari, in urma prospectiilor facute, dar fortareata de pe vremea voievodului Vlad Tepes mai are putin si se prabuseste. Cetatea Poienari se afla in judetul Arges la mai putin de 30 km de orasul Curtea de Arges, la poalele Muntelui Cetatuia. Altitudinea este de 850 de metri.

Cetatea Poienari, de langa Curtea de Arges

Angelina Jolie admira colajele lui Ion Birladeanu

Si cum Angelina Jolie a stat la masa, la Paris, cu Ion Birladeanu, artistul gasit in ghena, de ce nu ar face si Brad Pitt o lipeala cu o vedeta autohtona?! Se zvoneste ca vor juca si romani in film, asa ca nu trebuie sa ne mire daca Brad se va combina cu Simona Sensual sau, mai rau, cu Nikita.

Mediafax zice despre Brad Pitt zis si Vlad

“Brad Pitt şi Dede Gardner vor produce acest proiect prin intermediul companiei de producţie cinematografică Plan B. Proiectul va fi supravegheat de Erik Feig şi Meredith Milton, de la studiourile Summit Entertainment.

Scenariul este semnat de Scott Kosar, cunoscut ca pasionat de istorii macabre. El a scris scenariul pentru “Masacrul din Texas/ Texas Chainsaw Massacre” (2003), “Amityville/ Amityville Horror” (2005) şi “Maşinistul” (2004).

Potrivit presei internaţionale, “Vlad” este un film care nu va pune accent pe celebra legendă a lui Dracula, legată de personalitatea lui Vlad Ţepeş.

Compania Summit Entertainment a achiziţionat drepturile asupra acestui proiect în urmă cu câţiva ani, însă acesta nu a putut fi iniţiat din diverse motive. Potrivit blogului Heat Vision de pe Hollywood Reporter, Summit Entertainment speră să realizeze “un film îndrăzneţ din punct de vedere vizual, despre o perioadă radicală din istorie“.

Vlad Tepes seamana cu Brad Pitt. Oare?

Intrebarea care se pune este: Charlie Hunnam va juca in rolul lui Vlad Tepes?

I too want Charlie Hunnam to play Vlad!
Charlie Hunnam, the star of “Sons of Anarchy” wrote the script “Vlad” about Vlad the impaler. The film will be produced by Brad Pitt’s Plan B and Summit. Now it is time for Hunnam to get the leading role as Vlad.
 

Leave a Reply

Featured Posts

termografie_bucuresti

Ce este Termografia si cat cos

Ce este Termografia Termografia reprezinta o tehnica medicala noninvaziva de investigatie, care consta in inregistrarea ...

601502_359035267497553_888757607_n

Brindusa Novac primeste binecu

Conform unei traditii vechi de 25 de ani, Suveranul Pontif va participa in urmatoarele ...

IMG_7384

Sportul Romanesc a primit Prem

In aceasta seara, la Ateneul Roman, Asociatia Presei Sportive din Romania a organizat un Spectacol ...

621566_392265697513342_602348883_o

«CE SE –NTÂMPLĂ MEL, LUME

Joi 11 octombrie de la ora 19.00 şi vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, ArCuB vă propune să aflaţi răspunsul acestei replici ...

VP-Group__2_0005

ArCuB aduce la Bucureşti feno

VOCA PEOPLE ajung în curând în România; distribuţia show-ului din New York va evolua la ...

Sponsors