Nasii

cine pe cine mai naseste

Posted by nasul On November - 8 - 2007 5 Comments

Am o neclaritate mare de tot. Ce inseamna dom’le sa fii “conational”? Poate primesc un ajutor de la voi, cititorii destepti. Uite de ce ma framanta cestiunea…

Manechinul neamului romanesc, Tariceanu-Moliceanu s-a intalnit cu Prodi la Roma. Cazul Mailat este binecunoscut. Un tigan – pardon, rrom – este suspectat ca ar fi omorat o italianca.

  

mailat si…

 

“conationalul” lui, tariceanu

Giovanna Reggiani a fost ucisa cu bestialitate suspect fiind Nicolae Romulus Mailat membru al minoritatii rome din Romania. Rommul Romulus a aprins, a resuscitat virusul xenofobiei si al fascismului italian. Romanii sunt vanati mai rau decat evreii in epoca Auschwitzului.

Romulus Mailat a transformat porecla « tzigan » cu care eram identificati noi, romanii, in Europa, inca de cand primele lebede erau sacrificate in anii ‘90, in renumele unei minoritati care din pacate a absorbit o majoritate. In ritm de manele cu ghiulurile zornainde.

Tariceanu s-a comportant… exceptional. Ma refer la exceptia care confirma regula simpla dupa care discursurile politice romanesti sunt facute de ageamii. A inceput cerandu-si scuze in numele Romaniei pentru ca « un conational » a comis o crima inimaginabila. Asadar rromul criminal face parte din natiunea romana, minoritatea rroma fiind, prin analogie, « o comunitate stabilă de oameni, istoriceşte constituită ca stat, apărută pe baza unităţii de limbă, de teritoriu, de viaţă economică şi de factură psihică, care se manifestă în particularităţi specifice ale culturii naţionale şi în conştiinţa originii şi a sorţii comune».
Asadar, tiganii devin o natiune, cea rroma, caz in care « mionoritatea » romana ar ramane sa fie asimilata, din punctul de vedere al premierului, de catre majoritatea rroma… ?! Hai, ca ne-ai incurcat de tot, dom’le Premier.

idilicii tigani in Franta

Fara indoiala, avem cel mai defectuos aparat diplomatic din istoria Romaniei moderne. Ministrul de Externe al Romaniei, alt pascator pe Plaiul cu Boi al Guvernului, ne trimitea in desert. Acum, seful sau vorbeste despre rromi ca si cum ar face parte din natiunea romana. In loc sa accentueze ca acel individ face parte din minoritatea rroma, fiind cetatean european inainte de toate, aratosul ne asimileaza lui ca natiune.

 

si alti “idilici” tigani in Italia

Orice s-ar spune, trecand peste faptul ca la nivel declarativ statul roman este prieten cu cel italian, cele doua popoare se urasc, chiar daca temperamentul latin este indreptat acum impotriva unor triburi venite din Punjab.

Fara sa vrea Tariceanu ne-a transformat din victime colaterale in carne de tun.

Deci, este sau nu Mailat conational ?

Categories: societate

5 Responses

  1. Heck yeah bay-bee keep them coming!

  2. Ppl like you get all the brains. I just get to say thanks for he answer.

  3. That’s a smart way of thinking about it.

  4. That kind of thinking shows you’re an expert

  5. Just the type of insight we need to fire up the debate.

Leave a Reply

Featured Posts

termografie_bucuresti

Ce este Termografia si cat cos

Ce este Termografia Termografia reprezinta o tehnica medicala noninvaziva de investigatie, care consta in inregistrarea ...

601502_359035267497553_888757607_n

Brindusa Novac primeste binecu

Conform unei traditii vechi de 25 de ani, Suveranul Pontif va participa in urmatoarele ...

IMG_7384

Sportul Romanesc a primit Prem

In aceasta seara, la Ateneul Roman, Asociatia Presei Sportive din Romania a organizat un Spectacol ...

621566_392265697513342_602348883_o

«CE SE –NTÂMPLĂ MEL, LUME

Joi 11 octombrie de la ora 19.00 şi vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, ArCuB vă propune să aflaţi răspunsul acestei replici ...

VP-Group__2_0005

ArCuB aduce la Bucureşti feno

VOCA PEOPLE ajung în curând în România; distribuţia show-ului din New York va evolua la ...

Sponsors