Nasii

cine pe cine mai naseste

Posted by nasul On October - 15 - 2007 0 Comment

Ce tara mai este si Romania? Extraneitatea noastra determina italienii sa ne arunce in fata metroului. Suntem atat de paria incat si balcanismul spagii a luat-o razna. Guvernantii se vand pana si pentru ceva cald in stomac asa cum prostituatele o fac pe centura neasfaltata.

Remes Decebal Traian nume de hot cacacios cu pantalonii in vine, cu mentalitate de presedinte de CAP facut la apelul de noapte, a dovedit-o. Muresan, alt diareic pe blazonul de ministru, demonetizeaza ideea de guvern, de institutie a statului, de Romania.

Ne vindem, suntem fanarioti, daca nu curge pica.

Grecul de Tariceanu face afaceri cu un agent maghiar. Remes se vinde pe 150 de litrii de palinca. Totul este in ordine. Traim in Romania.

Intrebare: Daca Romania anilor 90 incapea pe mana taranistilor?
Ce se intampla?
Coposu retrocedat si toti informatorii bot de biserica transformati in Becali neamului romanesc. PSD-ul puternic in autocefalitatea sa - Nastase - a functionat mult mai ,,cinstit’’ decat lipitorile astea. Termopanele sunt ca niste oua care trebuie numarate.

Urmariti filmul.
Fara a fi oximoronici afectiv, mai este vorba  de un lucru absolut devastator. Se vorbeste de principiul prezumtiei de nevinovatie. De probe luate ne-procedural. De lege.

Coposu retrocedat si toti informatorii bot de biserica transformati in becali neamului romanesc.
PSD-ul puternic in autocefalitatea sa Nastase,  a functionat mult mai ,,cinstit’’ decat lipitorile astea. Termopanele sunt ca niste oua care trebuie numarate.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Featured Posts

termografie_bucuresti

Ce este Termografia si cat cos

Ce este Termografia Termografia reprezinta o tehnica medicala noninvaziva de investigatie, care consta in inregistrarea ...

601502_359035267497553_888757607_n

Brindusa Novac primeste binecu

Conform unei traditii vechi de 25 de ani, Suveranul Pontif va participa in urmatoarele ...

IMG_7384

Sportul Romanesc a primit Prem

In aceasta seara, la Ateneul Roman, Asociatia Presei Sportive din Romania a organizat un Spectacol ...

621566_392265697513342_602348883_o

«CE SE –NTÂMPLĂ MEL, LUME

Joi 11 octombrie de la ora 19.00 şi vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, ArCuB vă propune să aflaţi răspunsul acestei replici ...

VP-Group__2_0005

ArCuB aduce la Bucureşti feno

VOCA PEOPLE ajung în curând în România; distribuţia show-ului din New York va evolua la ...

Sponsors