Nasii

cine pe cine mai naseste

Posted by nasul On August - 3 - 2007 12 Comments

Nici nu s-a racit bine trupul patriarhului ca, deja, mirenii, cohorta aia de popi miliardari scoboratori din jeepuri pentru a propovadui evanghelia lacaselor de cult transformate in spatii comerciale se gandesc deja la un patriarh care sa sanctifice mercantilul lumesc.
Nu este un secret ca popimea – si cand spun popimea ma refer nu la Biserica ci la slujitorii ei – da din coate si transforma priveghiul Preafericitului in botezul celor fericiti de noul Patriarh. Luptele intestine sunt mai mult decat acerbe. Un fel de indigestie  in care stomacul magmeaza fortand sfincterele sa defece usurarea celor din urma.

Biserica Ortodoxa Romana este un vector electoral. Daca Ion Iliescu, un liber cugetator declarat, a spus ca Teoctist este o pierdere uriasa pentru  « crestinism », inseamna ca Teoctist este insusi Dumnezeu ?!
Daca Traian Basescu il gratuleaza post mortem pe defunct, cu nu stiu ce Ordin INVENTAT – cea mai mare distinctie a Statului roman – inseamna ca romanii, prin seful statului, lacrimogenul Traian Basescu, il vad pe Teoctist un erou national.
A murit Dumnezeu, Nietzsche trebuie sa exulte in mormant.
Numai ca Dumnezeul Bisericii Ortodoxe Romane trebuie inventat. Sau reinventat. Politica Romaniei a fost facuta prin cadelnita popilor. Ei au nevoie de un cap. Capul la pestele din care 89 la suta isi sug icrele cele iertatoare de pacate.
Vom avea 40 de zile de constipatie, ca sa zic asa. Sinodul intra in desfatarea politicului.
Sforile se trag. Nu stiu de ce am impresia ca defecarea va mirosi a aftersave. Pentru necunoscatori, se pare ca doar Teodosie Spagoveanu isi unge barba arhimandrita cu STR 8 .

Presa internationala dezbate acest subiect. Patriarhul Teoctist are un merit. A fost vizitat de Papa de la Roma. Cel care a mediat aceasta vizita istorica a fost  Teodor Baconski. Armasarul MAE care este mai nou numit de Basescu ambasador la Paris. Botezul in jacuzzi-ul Manuelei  Vulpe se pare ca i-a priit. Sper ca s-a specializat si in sarutul frantuzesc. Se pare ca va avea nevoie… Dar despre asta veti citi maine.

Epilog Partial: Doctorul Sinescu, cel care l-a operat pe Patriarh, a spus ca Preafericitul s-a marturisit inainte de operatie: « Dumnezeu ma va ajuta si pe mine dar si pe tine ca sa trecem de operatie ». Numai ca dumnezeul respectiv, nu se stie care si al cui, a avut lapsus. Ca toti preotii care au turnat la Securitate.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Featured Posts

termografie_bucuresti

Ce este Termografia si cat cos

Ce este Termografia Termografia reprezinta o tehnica medicala noninvaziva de investigatie, care consta in inregistrarea ...

601502_359035267497553_888757607_n

Brindusa Novac primeste binecu

Conform unei traditii vechi de 25 de ani, Suveranul Pontif va participa in urmatoarele ...

IMG_7384

Sportul Romanesc a primit Prem

In aceasta seara, la Ateneul Roman, Asociatia Presei Sportive din Romania a organizat un Spectacol ...

621566_392265697513342_602348883_o

«CE SE –NTÂMPLĂ MEL, LUME

Joi 11 octombrie de la ora 19.00 şi vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, ArCuB vă propune să aflaţi răspunsul acestei replici ...

VP-Group__2_0005

ArCuB aduce la Bucureşti feno

VOCA PEOPLE ajung în curând în România; distribuţia show-ului din New York va evolua la ...

Sponsors